IPAR Industrial Partners b.v. is leverancier van onderdelen voor industriële voertuigen en machines. Met een gericht assortiment industriële producten en componenten leveren we direct uit voorraad aan diverse branches in de industriële markt via dagelijkse leveringen. Niet langer wachten, maar direct in huis en aan de slag!

Met ruim 50 jaar ervaring in uiteenlopende industriële segmenten, bieden wij u een grondige kennis van zaken. IPAR is dan gericht op een snelle levering van de door u benodigde onderdelen, zodat u als klant zich volledig kunt richten op de kernactiviteiten en weer snel aan de slag kunt! Met een marktgerichte instelling spelen wij flexibel in op de behoeftes van de industriële markt, gesteund door onze achterban van kwalitatief hoogstaande fabrikanten. Samen bieden wij de specialistische kennis die ú nodig heeft.

IPAR staat garant voor de kwaliteit van de geleverde producten en diensten, ondersteund door ons kwaliteitzorg- en bewakingssysteem (gebaseerd op ISO 9001:2000). IPAR Industrial Partners b.v. is werkzaam in de gehele Benelux markt en is onderdeel van LKQ Europe, een dochteronderneming van LKQ Corporation. LKQ Europe is de toonaangevende distributeur van auto-onderdelen voor auto’s, bedrijfswagens en industriële voertuigen in Europa.

Wat we doen

U kunt ons niet blijer maken dan met onderdelen. Om precies te zijn: motor- en hydrauliekonderdelen voor industriële voertuigen en machines.
Bij IPAR vindt u altijd het juiste component. Geef ons een productomschrijving, een applicatie of een artikelnummer en wij vinden het juiste component. Exact hetzelfde. Of hetzelfde in equivalent-uitvoering. We weten dus altijd wat u nodig heeft.

Wat we doen

Marktsegmenten

Mobile
Truck & Bus
Offroad
Machinery
Motoren, compressoren, pompen
Machines met hydraulische componenten
Marktsegmenten