Topmerken voor de industrie

IPAR heeft meer dan 100 topmerken die onderdelen en gereedschap voor industriële voertuigen en machines verkopen. Bij ons vindt u alles onder één dak, kunt u rekenen op persoonlijk advies en een snelle levering. 

Bij ons hoeft u namelijk niet zelf te zoeken in catalogussen of om te nummeren. Dat doen wij voor u, want daar zijn wij namelijk gedreven in. Geef ons het merk en model van uw voertuig of het artikelnummer van het huidige onderdeel en wij gaan voor u op zoek. 

Wij geven u eerlijk advies, een scherpe prijs en snelle levertijd. Daar kunt u op vertrouwen.  Bespaar uzelf een hoop tijd en neem vandaag nog contact op met onze specialisten. 

 

Onderdelen

Het IPAR assortiment kent vele topmerken als het om onderdelen gaat. Zo kunt u bij ons terecht voor filters van Donaldson, Filtration Group, Mahle, Mann, Purflux, Bosch en Hifi. U heeft de keuze uit diverse kwaliteiten, het origineel of het equivalent. Wij geven u graag advies over de beste keuze voor uw voertuig of machine. 

Naast filters leveren we nog veel meer, zoals Gates distributieriemen, Delphi injectoren, Universal Hydrauliek warmtewisselaars, Bosch accu’s en motordelen en Hella verlichting. Dit is nog steeds een kleine greep uit ons assortiment. 

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten of maak een afspraak met een van onze accountmanagers. 

Doordat wij onderdeel zijn van LKQ, de grootste automotive aftermarket leverancier van Europa, kunnen wij naast onderdelen voor industriële voertuigen en machines ook onderdelen leveren voor lichte bedrijfswagens en auto’s. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor klein materiaal, olie en additieven, equipment en gereedschappen. 

Gereedschap

Onderdelen moeten natuurlijk gemonteerd worden en hiervoor heeft u gereedschap nodig. Ook voor gereedschap bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben een zeer groot en compleet assortiment gereedschappen beschikbaar met merken zoals Hazet, Sonic, en Kraftwerk

De meest actuele aanbiedingen en nieuwste gereedschappen hebben we voor u gebundeld in het Toolspecial Magazine. Gereedschap bestellen kan eenvoudig via onze specialisten.